Get Adobe Flash player

Köszöntelek!

Üdvözöllek! Fekete Brigitta, rekreációs sportoktató vagyok. Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra. A sport több éve életem szerves és egyik legfontosabb része. Tovább »

Aerobik órák

Rekreáció

Animáció

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Fekete Brigitta, rekreációs sportoktató vagyok. Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.

A sport több éve életem szerves és egyik legfontosabb része. Nyolc éves koromban kezdtem el foglalkozni, a még mai napig nagy szenvedélyemmel, a kötélugrással. Ez a Magyarországon új, még nem igazán ismert sportág volt az, ami megmutatta számomra, hogy mennyi pluszt adhat az ember életében a sport. Azóta is ezen az úton haladok. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán (TF)  végeztem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon. Tanulmányaimat jelen pillanatban is folytatom, levelezős, negyedéves hallgatója vagyok az egyetemnek sportrekreáció-turizmus szakirányán.
 

Az egyetemi évek során sokat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem. Sajnos a mai rohanó világban az emberek egyre kevesebb időtt fordítanak önmagukra, egészségükre. Az épp aktuális szabadidejüket nem használják ki, sokszor a televízió, számítógép előtt töltik el azt. Ez azonban nemcsak a felnőttekre, dolgozó emberekre, hanem a gyerekekre is igaz. Nem ismerjük fel a veszélyt. Passzív és stresszes életmódunk a mai kor jellemző lelki és fizikai betegségeinek alapja. Tegyünk ez ellen!
És mit is tehetnénk? A mozgás a megoldás, az első lépés, hogy egészségünket megtartsuk. A sport felszabadít, oldja a stresszt, önbizalmat ad, segíti a csapatmunkát! Emellett fitten tart szellemileg és fizikalikag is, erősíti az ellenálló képességet, és energikusabbá tesz a mindennapokban. Légy bátor, és tedd meg te is az első lépést a változás felé!

Ha bármilyen kérésed, kérdésed adódik, akkor hívj vagy írj nyugodtan! E-mail címem, telefonszámom megtalálod az 'Elérhetőségeim' menüpont alatt.

Ha gondolod, akkor próbáld ki valamelyik órámat, és érezd jól magad! A vidám, pörgős zenék és a jó társaság garantált! :)