Get Adobe Flash player

Köszöntelek!

Üdvözöllek! Fekete Brigitta, rekreációs sportoktató vagyok. Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra. A sport több éve életem szerves és egyik legfontosabb része. Tovább »

Aerobik órák

Rekreáció

Animáció

 

Aerobik órák

Két aerobik fajtát próbálhatsz ki óráimon, a FittAerobik-ot és a zsírégető aerobikot. Minden foglalkozás egy órás.

Emellett várom a férfiakat keddenként tornázni, a gyerekeket pedig hétvégén.

 

Ár:     Aerobik órák,  férfi torna: 700 Ft / alkalom

                                               6000 Ft / 10 alkalom

         Ugrókötelezés gyerekeknek: 800 Ft / alkalom

                                                  3000 Ft / hó

 

 

ZSÍRÉGETŐ AEROBIK


Az egészség megőrzése érdekében tökéletesen tudjuk alkalmazni ezt a mozgás formát.A sajátos gyakorlatokon, lépéseken kívül, leginkább abban különbözik a többi aerobik fajtától, hogy a hátizmon kívül a combhajlítót, haránthasizmot és a farizmot komplexen és sokkal jobban dolgoztatja meg. Akik derekukról, csípőjükről szeretnének fogyni vagy gyönyörű kidolgozott has, comb, és hátizmot szeretnének, azok nem csalódnak. Korra és nemre való tekintet nélkül ajánlható mindenkinek. Különösen előnyös azoknak, akik gyakran panaszkodnak hátfájásukra, vagy akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Az aerobik során megerősödnek a hát izmai, ezáltal a terhelés lekerül a gerincről, az ízületeket kíméljük. A pörgős zene és a különleges gyakorlatok garantáltak!

Minden héten pénteken este 18 és 19 óra között. (Megfelelő létszám esetén!)

 

FITTAEROBIK

 

Ezzel a módszerrel tökéletesen formába hozhatod magad! Egy edzés folyamán akár 1000 kalóriát is elégethetsz. Korra és nemre való tekintet nélkül ajánlható mindenkinek, aki a lehető leghamarabb szeretné tökéletessé varázsolni testét. Ez egy alakformáló óra, egy keményebb állóképességi résszel, majd erősítéssel, ami a problémás részekre megy rá. A tested minden részét megmozgatja. Nem  ígérem, hogy könnyű lesz!  A kérdés az, elég kitartó vagy hozzá? Légy bátor, és próbáld ki az aerobicnak ezt az új, keményebb változatát!

Minden héten szerdán 17:30 és 18:30 között Besenyszögön a Művelődési Házban.

 

FÉRFI TORNA

 

Férfiak figyelem! Nemcsak a nők esnek kétségbe, ha felszalad egy-két kiló. Itt egy remek mozgásforma az erősebbiknek nemnek, ami erősít, fejleszti az állóképességet, nem utolsósorban zsírt éget, és emellet alakítja az izmokat. A küzdősportok elemeivel tarkított órán várok minden kitartó és elszánt mozogni vágyót, aki változtatni szeretne. :)

Minden héten kedden este 20:00 és 21:00 között. (Megfelelő létszám esetén / min. 6 fő)

 

UGRÓKÖTELEZÉS GYEREKEKNEK

 

A gyerekek egyik legjobb mozgásfejlesztő sportja, ami segít a koncentrálásban, a tanulásban, fejleszti a testet és az elmét, és mindig kéznél van. Sokan nem tudják, de komoly versenysport épül erre az egyszerű eszközre. 15 éves versenymúltam, két Európa Bajnokság, és még temérdek tapasztalat alapján mondhatom, hogy a ugrókötél összetettsége miatt a LEGJOBB  választás, ha a gyerekek sportolni akarnak. Heti egyszer lehetőséget adok rá, hogy megismerkedjenek ezzel e remek mozgásformával és látványosabbnál-látványosabb trükökket tanuljanak a csemeték. Fiúkat és lányokat is szeretettel várok minden hétvégén!

"Az ugrókötelezésben az az egyedülálló, hogy egy egyszerű gyakorlattal egyszerre tudjuk fejleszteni a koordinációnkat, a gyorsaságot és a kitartást."

 

Egy link az érdeklődőknek, az ugrókötelezés kicsit másképp: http://www.youtube.com/watch?v=RRARLnz8F6s&feature=related

Minden héten szombat délelőtt 9:30 és 10:30 között.

 

Az órák pontos helyszínét megtalálhatod az Elérhetőségeim menüpont alatt.

 

Várok mindenkit szeretettel!